вторник, 9 октомври 2012 г.

Свежи идеи и футуристични умове


ВКУСНА ЧАША КАФЕ


Бисквитена чаша за кафе! Това със сигурност е най-вкусния начин да изпиете сутрешното си кафе. Чашата е дело на  талантливия венецуелски дизайнер Енрике Луис Сарди специално за италианската марка кафе Lavazza.Вътрешната страна на чашата е изолирана със специална захарна глазура, което я прави водоустойчива и добавя сладост към любимото ви кафе.

КАТЕРЕЩ СЕ ПО СТЕНАТА ДИВАН



Този уникален катерещ се по стената диван на дизайнетра Лила Джанг е идеален за някой странен ъгъл на къщата, където никаква друга мебел  не би се вписала.  Диванът е част от експозицията на съвременното  изкуство  Паркурс Сен Жермен в Париж.

НЕСТАНДАРТНИ NOOKA ЧАСОВНИЦИ



Nooka часовниците съчетават необичайна форма и функция. Нито цифров, нито аналогов. Nooka представя времето графично, като точките и баровете на екрана се запълват постепенно отчитайки изминалите часове и минути. Фирмата NOOKA е основана в Ню Йорк от американския дизайнер Матю Уолдман. Цена на модела – 270лв.

КЕЦОВЕ И САНДАЛИ В ЕДНО



Обувките са ръчна изработка. При вкарване на крака в кеца, обувате едновременно с това и спортните сандали. После само с едно откопчаване на ципа можете на махнете горната част на кецовете. Обувките NAT-2 са защитени с патент и имат няколко международни награди за иновативен моден дизайн. Цената им е около 75 евро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар