сряда, 20 юли 2011 г.

Яка история в снимки = Яка награда

ИМАШ ЯКА ИСТОРИЯ В СНИМКИ? 

az-i-leika
Обичаш да снимаш места, хора, животни и хора направили се на животни. Кефи те да разкажеш на другите историята си в снимки. Не губи време, седни в редакторското кресло на Vice. 
Тази провокация е отправена към всички млади градски (и селски) хора като темата на фотоисторията е абсолютно свободна. Най-добрите истории ще бъдат публикувани във фото броя, който подготвяме, а авторите ще получат супер подарък от NOOKA!
nooka_ao_black_front-1
Портфейл, колан и часовник от NOOKA.
Остави бирата, ментата и джинчето с тоник, изгони летния мързел поне за малко, запретни ръкавите на потника и изпрати фотоисторията си на info@vicebg.com. Ще видиш, че има защо.
Още уникални NOOKA аксесоари може да разгледаш на tikitakaood.bg
VICE BG bg7


Read the rest at Vice Magazine: Имаш яка история в снимки? - Viceland днес 

четвъртък, 3 февруари 2011 г.

За феновете на LEGO!

Ако сте сериозен фен на LEGO, тогава тези предмети биха имали особена стойност за вас!  А ако сте сериозно пораснал и смятате, че мястото на LEGO е в детската стая, тогава се почудете на чуждите хрумки :)

 LEGO портфейл
LEGO очила

LEGO часовник
LEGO телефон
LEGO стол и маса

четвъртък, 6 януари 2011 г.

Часовниците Nooka - в купа!

Nooka не престава да ме изненадва!   За часовниците, очилата и коланите им така или иначе е ясно, че са уникални. Но за екипа, който стои зад Nooka само това явно не е достатъчно.  Най-новото при тях сега е, че кутията, в която идват новите им модели оттук нататък вече ще е и съд за готвене.



Купа за супа, чаша за чай, съд за печене на сладкиши или кой знае какво още... От Nooka ще дават идеи за рецепти всеки месец, но са нетърпеливи да видят как опаковката на часовниците им заживява свой живот - затова ще чакат клиентите им сами да предложат нови начини на употреба.



Ето това е първата рецепта, качена на сайта на nooka